Hart-en-licht 

Events

 

Hart-en-licht organiseert naast de besloten sharings ook openbare evenementen. Iedereen die iets met het onderwerp of type event heeft kan en mag aansluiten. Hieronder een aantal events die Hart-en-licht organiseert.

 

'Openbare sharings' zijn hetzelfde als de normale sharings, met het verschil dat het niet voor een besloten groep is zoals een klas of bedrijf. Iedereen kan en mag meedoen in deze bijeenkomsten. De sharing zal altijd een bepaald thema dragen. Tijdens de sharing kan je in een veilige omgeving jouw verhaal doen. Je zal altijd worden gehoord en als het vanuit jou nodig is ook worden ondersteund d.m.v. bijvoorbeeld een schouder om op te leunen.

 

Tijdens 'Bij-1-komsten' wordt verkend wat de aanwezige mensen gemeen hebben met elkaar. Wat is het dat ons allen verbindt? Hoe zijn we met zijn allen één? Deze verkening gebeurd door middel van delen en verdiepende interactie in groepjes van 2-4. Het is niet alleen leuk om uit te vinden wat je verbindt met andere mensen, maar je krijgt ook de kans om nieuwe verbindingen aan te gaan! 

 

Met een 'VerhaalVertelling' geven wij een podium aan een inspirerend persoon. Deze persoon kan dan zijn of haar levensverhaal komen vertellen om zo zich te verbinden met andere mensen en om deze te inspireren. Als je iemand kent met een inspirerend verhaal mag je deze persoon altijd aandragen!

 

Tot slot organiseren wij ook 'MuziekCirkels' waarin mensen worden uitgenodigd om hun eigen instrument mee te nemen of hun stem! Samen gaan we op spontane en vrije wijze muziek maken. Heerlijk spelen, improviseren, lachen, zingen en bewegen. 

 

Bovenstaande events organiseert Hart-en-licht op eigen initiatief, echter mocht je nou heel graag een event in jouw zaak/centrum/wat dan ook willen neerzetten neem dan vooral contact met mij op! 

gallery/sharing-circle
gallery/20190324_155701